JUHANNUSTA KOHTI/TOWARDS MIDSUMMER!

passio_logo

Passio on intohimoa ja nautintoa ruoassa, oluessa ja viineissä. Tarjoamme skandinaavis-eurooppalaisia antimia höystettynä maailman mausteilla, ilman turhaa kikkailua. Juomissa panostamme määrän sijaan käsityöläisyyteen ja laatuun – oluet meille toimittaa Etelähelsinkiläinen panimo Ohrana  ja viineissä suosimme eurooppalaisia persoonallisia pientuottajia.

Tervetuloa nauttimaan!

Passiossa on tarjolla 3 tai 5 ruokalajin menut,
joissa vaihtuvuutta päivittäin.

3 ruokalajia ….50€

Viinisuositukset yhdelle ….35-39€

5 ruokalajia ….70€

Viinisuositukset yhdelle ….55-59€

Vain koko pöytäseurueelle.

Kesällä 2017 olemme auki iltaisin

Ma- To 17-00

Pe- Su 16-00

Lounasta tarjoilemme taas 31.7 alkaen.

Viinilistamme koostuu pääsääntöisesti omasta maahantuonnistamme Euroopan sydän-mailta persoonallisilta pientuottajilta. Saatavuus ja vuosikerrat saattavat vaihdella. Viinejä saa myös laseittain. Muutokset mahdollisia/todennäköisiä.

KUOHUVAT

Solter Pinot Noir Sekt Brut 2012 Solter 62
Sullelanghe Metodo Classico 2010 Barale Fratelli 69
Champagne  AR Lenoble Brut Lenoble 84

ROSE

Rosé 2014 Anton Bauer 54

VALKOVIINIT

Muscatel Vale da Poupa Secret Spot Wines 56
Langhe Arneis DOC 2015 Barale Fratelli 55
Langhe Rossese Bianco DOC 2014 Amalia 65
Grüner Veltliner Ried Rosenberg 2015 Anton Bauer 59
Riesling Veldenzer Sonnenberg Alte Reben 2013 Günther Steinmetz 63
Blanc de Noir Spätburgunder 2015 Nelles 63

PUNAVIINIT

Altas Quintas 600 Tinto 2009 Altas Quintas 59
Dolcetto d’Alba DOC 2013 Amalia 55
Langhe Nebbiolo DOC 2015 Barale Fratelli 61
Barbera d’Alba Conca del Grillo DOC  2014 Silvano Bolmida 55
Barolo Vendemmia 2012 Barale Fratelli 75
Wagram Pinot Noir 2013 Anton Bauer 59
Ruber Spätburgunder  Ahr Trocken 2014 Nelles 65

MAKEAT

Puntun Paavo Ollinmäen Viinitila 8
Moscato d’Asti Aie Sottane DOCG Barale Fratelli 8
Recioto Della Valpolicella Terre di Valgrande 15
Paradies Riesling Auslese 2015 Korrell 13
Quinta Seara d’Ordens Fine Tawny Quinta Seara 12

 

OLUET

Oluet meille toimittaa Etelähelsinkiläinen panimo Ohrana

Saison 7,5%

Raikas ja mukavan kirpsakka Saison Pasific Gemillä ja Columbuksella humaloitu, 38 ebu. Vehnää 10%. Saison englanniksi Farmhouse Ale on nimensä mukaisesti valvistettu maaseudulla Belgiassa hivenen samaan tapaan kuin suomalainen sahti. Joka talolla oli oma reseptinsä ja tarkkaa raamia ei ole.

 Vehnä 7%

Saksalaistyylinen Vehnäolut, hieman modernimmalla otteella. Humaloitu ja aromihumaloitu uudehkolla saksalaisella Mandarina Bavaria lajikkeella, joka antaa nimensä mukaisesti mandariiniaia aromeita muuten pehmeän hedelmäiseen vehnäolueeseen. Oluthifisteliöille tiedoksi että ebut 11.

Brown Ale 4%

Humaloitu Brittiläisillä East Kent Goldings, Pilgrim ja Amerikkalaisella uudehkolla Azacca humalalajikkeilla 42 ebuilla. Aromihumalointiin käytetty EKG, Fuggles ja Columbus lajikkeilla. Kepeä mutta maistuva astetta tummempi maltainen janojuoma, jonka synnyinseudut sijaitsevat keski-englannissa, Newcastlen seutuvilla.

 Stout 7,7%

Jenkkilajikkeillaa humaloitu (Cascade, Columbus) tuhdimpi stout, ebut 57, maistuvaan herkutteluhetkeen. Pehmeän kahvimaisia makuvivahteita mukavan paahteiseen makuun.

 Britti IPA 8,5%

Brittiläisillä lajikkeila humaloitu ja aromihumaloitu ipa (Pilgrim, EKG, Fuggles) ebut 66. Tuhti ja brittityyliseen ruohoinen ja maanläheinen aromimaailma, jossa katkerot tulevat pehmeästi kuivattamaan ja tasapainottamaan makua.

 APA 6,9%

Amerikkalaisilla humalilla humaloitu ale, EBUt 40, humalat amarillo, cascade, columbus ja mosaic.

Pöytävarauksen lounaalle tai illalle voitte tehdä tästä.

Kertokaa samalla onko teillä erityistoiveita. Voitte tutustua tarjontaamme ja viineihin myös tästä.

Varaukset samalle illalle kello 16.00 jälkeen pyydämme tekemään puhelimitse ja yli 10 hengen pöytävaraukset pyydämme tekemään sähköpostitse tai puhelimitse, ks. yhteystiedot.

Vahvistamme erikseen kaikki pöytävaraukset. 

Yksityistilaisuudet ja kokoukset

Passiolla on hieno kabinettitila käytettävissä yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin. Tila on täysin varusteltu (videotykki, äänentoisto, whiteboard, wifi).

Kabinettitila on varattavissa lounasaikaan 11.00 – 16.00.

Tilan kapasiteetti on 20 henkeä.

Minimiveloitus on 500 euroa. Summan jäädessä alle, veloitamme erotuksen tilavuokrana.

Tilan varaukset ja tarjoilut sekä lisätiedot pyydämme sähköpostitse eat@passiodining.fi.

Youtube –  Kuva sisältä

AVOINNA

   maanantai – torstai     17 – 24

perjantai  – sunnuntai        16 – 24

keittiö sulkeutuu klo 22

Lounas kesätauolla 12.6. – 28.7.2017

Olemme Juhannuksena suljettuna 22. – 25.6.2017, maanantaina 26.6. taas auki!

Kalevankatu 13 – 00100 Helsinki – +358 207 352 040

Varaukset mielellään lomakkeella. Kiitos!

eat@passiodining.fi – Facebook - Twitter - Instagram

Liity postituslistallemme tästä.

Tervetuloa nauttimaan!

Jussi Hukkanen Ravintoloitsija, olutmestari

Jesse Vottonen Keittiömestari

Passio_IMG_5314_web-2

Teimme alkuvuodesta 2014 mittavan remontin tiloihimme jonka jälkeen pääsimme avaamaan toimintamme 5.4.2014. Olemme pyrkineet toimimaan perusajatuksemme mukaisesti, ilman turhaa kikkailua.

Meistä, ruoasta ja  juomasta sekä toiminnastamme onkin kirjoitettu webissä jonkin verran. Jokunen kuvakin on sinne päätynyt.

Ainiin …Gastronomien Seura :)Kannatusjäsenlogo

  • Helsinki This Week – “You know the feeling, you’ve died and gone to heaven. ” ..heh, hyvin kirjoitettu! Artikkeli uusista ravintoloista Helsingissä, mukaanlukien Passio

Kuvia meiltä – alusta alkaen

18298900_141339006407487_5104577453158825984_n18162181_1264080530308055_1325255246292713472_n16789752_978282952305484_8640011363755753472_n

18514269_1335544246521507_2482429034810572800_n17818979_791787040978534_4509147483871379456_n17333824_1679400119025450_5575616811547754496_n

20161117_13101614596660_1617687508524746_6140270020149641216_n12543250_1650362165203389_1380989628_n

20160408_17455020160408_18292512142571_168645546812897_1005295641_n

20160408_16452211313607_714034568697869_807190052_nPiru paratkoon mikä juttu...!

PASSIO_SWEETBREADPassio_IMG_5451_hiresPassio_IMG_5502_web

10654984_1038309262899429_1474389133_n10012881_685333031512904_6451662212451295658_o1016001_685332961512911_2956705058173181576_o

10259294_685333074846233_6510033988930145806_o16179029_1287939697918898_1491278722071171810_oPASSIO_WHITEFISH

PASSIO_BREADPassio_IMG_5314_web-2Passio_IMG_5254_web

903961_685333024846238_2190688312542709287_oPassio_IMG_5357_webPASSIO_YHTEYS

Passio_IMG_5395_webKiehumispiste: Passio Keittiö ja Baari (kuva: Kiehumispiste 2014)10011299_684393858273488_3005526164558402276_n

10012639_685333058179568_115750244026211176_oAuki myös sunnuntaisin!Jussi Hukkanen, Jere Vottonen - Kauppalehti:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Passio_IMG_5535_web20140410_13041611313607_714034568697869_807190052_n

Haluatko olla yksi meistä Passiolaisista?

Jos vastaus on kyllä, täytä oheinen hakemus!

Ravintolatoimintamme laajenee jatkuvasti ja samalla avautuu myös uusia työpaikkoja. Avoimista paikoista ilmoitetaan tällä sivulla. Avoimen hakemuksen voi myös aina jättää, vaikka paikkoja ei olisikaan avoinna.

NYT HAEMME: 2 x vuoropäälliköitä keittiöön. 

 

Tehtävä/Position

Nimi/Name

E-mail

Puhelinnumero/Telephone

Kerro lyhyesti itsestäsi, mahd. suosittelija(t) ja koska voisit olla käytettävisssä. Tell us about yourself briefly, recommendations and what is your availability.

Huom! Attn! Liitteet ym. CV tiedot voit toimittaa pyydettäessä erikseen / Attachments like CV we request to be delivered separately upon request.

Rastita tämä vielä/X this to confirm

Copyright PASSIO 2014