Blogi

Blogi

UUTTA ja UUTISIA


TIEDOTE 20.3.2020

Passio (“Passio Keittiö ja Baari”) muokkaa toimintaansa poikkeusaikaa palvelevaksi. Nouto- ja toimitus/kuljetuspalvelut sekä tuorepastan ja mallasleivän valmistus alkaa maanantaina 23.3.2020. Ravintola Passion toiminta jatkuu vallitsevissa poikkeusolosuhteissa päivitetyin aukioloajoin.

Tavanomaista ravintolatoimintaa täydennetään uusin palveluin ja ruokatuotteinRavintola Passio haluaa tarjota asiakkailleen laadukasta ruokaa myös koronaviruksen aiheuttamana poikkeusaikana. Maanantaista 23.3.2020 lähtien annoksia voi noutaa ravintolasta tai hyödyntää nouto tai kotiinkuljetuspalvelua. Take away -tilaukset onnistuvat myös odottaessa tai sopimalla noudosta etukäteen ravintolaan soittamalla.

Passion kolmen- ja viiden ruokalajin yllätysmenut laitetaan hetkeksi tauolle ja korvataan italialaishenkisellä poikkeusajan menulla. Poikkeusaikana Passio tarjoaa  kolme ruokalajia kattavaa Passio -menua. Käytössä on myös àla carte -lista, josta voi valita mieleisensä annoksen kotona tai työpaikalla nautittavaksi.

Nouto- ja kuljetuspalveluiden lisäksi lanseerataan Passio -tuorepasta, jonka kypsennys ja viimeistely täysipainoiseksi ateriaksi onnistuu helposti kotioloissa tai työpaikkojen keittotiloissa. Meiltä saa myös Passion tuoretta mallasleipää.

Terveen henkilökunnan lisäksi ravintolassa noudatetaan erityisen tarkkaa ja huolellista hygieniaa. Seuraamme viranomaisten ohjeistusta.

Lisätietoja: Jussi Hukkanen, ravintoloitsija Passio Keittiö ja Baari, puh. 040 769 4522, e-mail jussi@passiodining.fi