PASSIO x TEAM RYNKEBY

PASSIO x TEAM RYNKEBY

Hyvän asian puolesta pyörällä Pariisiin 2024

Moi, olen Passion Jussi ja vuonna 2024 minulla on mahtava tilaisuus olla osa Team Rynkeby-hyväntekeväisyysprojektia, joka pyöräilee joka kesä Pariisiin ja kerää rahaa syöpäsairaille lapsille. Osallistun yhdessä Espoon joukkueen kanssa 29.6.-6.7.2024 ja haluan kutsua sinut mukaan tähän unohtumattomaan seikkailuun!

Tämä projekti ei ole vain tavallinen pyöräretki, teemme sen hyvän asian puolesta. Koko matkamme tarkoitus on tukea niitä, jotka tarvitsevat apua eniten. Jokainen polkaisu vie meitä lähemmäs yhteistä päämäärää ja jokainen lahjoitus tuo toivoa niille, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Voimamme tulee lihaksista ja sydämestä.

Voit seurata kuulumisiani ja valmistautumista Passion blogista. Toivon, että inspiroidut ja haluat olla mukana tukemassa meitä tässä hienossa pyöräilyseikkailussa.

Tule mukaan ja ole osa merkityksellistä matkaa!

#PassioGoesParis

→ Lue lisää Team Rynkeby -hyväntekeväisyysprojektista.

Passio goes Paris 2024

Passio goes Paris 2024

Seikkailua kohti

Tervehdys! On aika sukeltaa syvemmälle ravintola Passion ja Team Rynkebyn hyväntekeväisyysprojektiin. Avaan oven omaan valmistautumiseen ja treenaamiseen ennen kesä-heinäkuista matkaa kohti Pariisia.

Seikkailua kohti

Kaikki lähti liikkeelle poikani Topin triathlonkisoista kesällä 2023. Katselin kilpailijoita ja mietin, että miksen voisi haastaa itseäni uudella tavalla. Ensimmäiset ajatukset triathlonkisoihin tähtäämisestä syntyivät, mutta ensin piti ratkaista se visainen kysymys: mistä pyörä? Tässä vaiheessa astui kuvaan Team Rynkebyn hyväntekeväisyysprojekti, joka ei ainoastaan tarjonnut mahdollisuutta lunastaa legendaarinen Bianchi, vaan myös tilaisuuden osallistua sydäntälämmittävään ja merkitykselliseen matkaan.

Olin kuullut Team Rynkebystä aikaisemmin, ja päätös liittyä projektiin oli helppo. Samalla se tarjosi mahdollisuuden aloittaa treenaaminen pitkiä pyörälenkkejä varten. Lapset ja terveys ovat minulle maailman tärkeimmät asiat, joten oli helppo heittäytyä mukaan tähän hienoon projektiin.

Jääkiekosta pyörän satulaan

Jääkiekko on ollut liikunnallisen taipaleeni kulmakivi, vaikka en paininut “niin kovatasoisissa” liigoissa. Kuitenkin, kuten elämässä usein käy, uudet haasteet kolkuttavat ovelle. Pyöräilyyn liittyvää kokemusta löytyy vuosien takaa, kun vuonna 1994 ja -95 poljin ympäri Irlantia, ensin pohjoisen ja sitten etelän kautta. Pidempi pyöräilytauko on tosin ollut voimassa viimeiset kymmenen vuotta.

Vaikka pyöräily ei ole ollut aktiivisena osana elämääni viime aikoina, tuntuu hienolta palata takaisin satulan selkään. Team Rynkeby tarjosi täydellisen syyn palata aktiivisen elämäntyylin pariin.

Treeniohjelma Team Rynkeby -seikkailuun

Mitä tulee valmistautumiseen vaativaan pyöräilymatkaan, on treeniohjelma rakennettu tarkkaan harkiten. Crossfit toimii lihasjumpan ja kunnon ylläpitäjänä, ja joukkueen pyöräilyspinningit ovat viikoittainen tapahtuma. Päälle vielä 3 tunnin pk-kävely joka toinen sunnuntai. Oheisharjoitteluja tehdään 4-6 kertaa viikossa, ja kun kevät saapuu ja lumet sulavat, siirrytään pitkille pyörälenkeille.

Treeniohjelma painottuu tällä hetkellä voimakkaasti Crossfitin ympärille, mutta kevättä kohden keskitymme enemmän kestävyystreeniin. Haluamme olla valmiita, kun upeat pyörämme saapuvat maaliskuun alussa. Tavoitteena on, että ennen kesäkuun starttia on poljettu noin 2500 kilometriä.

Treenaaminen on nyt helppoa, kun edessä häämöttää selkeä maali: Paris oui! 🙂 Se tekee treenaamisesta innostavaa ja tavoitteellista.

Entäpä sitten tunnelmat? 

Tunnustan, että hieman jännittää jo tässä vaiheessa. Starttiin on alle puoli vuotta, enkä tunne vielä olevani täysin valmis – mutta juuri siinä piilee se kiehtova elementti. Tiedossa on lisää treeniä ja varmasti myös paljon unohtumattomia hetkiä matkan varrella.

Tämä on ensimmäinen luku Passion Jussin ja Team Rynkebyn matkassa. Seuraavaksi paneudumme siihen, millainen on Jussin varustelista ja mitä odotuksia hänellä on tulevalle pyöräilyseikkailulle! Jää siis kuulolle ja pysy mukana tässä mahtavassa matkassa.

#PassioGoesParis

→ Lue lisää Team Rynkeby -hyväntekeväisyysprojektista.

Mallorcan auringon alla

Mallorcan auringon alla

Treenikauden aloitus

Tervehdys! Jatkamme ravintola Passion ja Team Rynkebyn hyväntekeväisyysprojektin matkassa. Kauden avaus tapahtui etelän lämmössä!

Kauden upea aloitus

Kausi starttasi Mallorcalta mukavissa tunnelmissa! Saaren kauniit maisemat mukulakivikatuineen ja vuoristoteineen loivat hienot puitteet treenata tulevaa pyöräilyprojektia varten.

Treenilenkit jylhissä maisemissa

Mallorca on tunnettu yhtenä maailman parhaista maantiepyöräilykohteista. Reissun parhaita hetkiä olivat näkymät kapeilla mukulakivikaduilla keskellä perinnekyliä. Pyörälenkit kulki: Puerto de Alcudia – Muro – Pollença suunnalla. Reissussa oli käytössä Bianchi Infinito XE -pyörä. Treenilenkkien aikana nautittiin saaren jylhistä maisemista ja hienoista keleistä. Paahtavat etapit saarella virittivät mielen ja kropan kohti heinäkuun päähaastetta.

Mitä seuraavaksi? 

Seuraavaksi edessä on lisää treeniä Team Rynkebyn Bianchi-pyörillä ja matkaan valmistautumista. Matkalla kohti Pariisia luvassa vielä monta hienoa hetkeä jaettavaksi.

 

 

Tämä on toinen luku Passion Jussin ja Team Rynkebyn matkassa. Seuraavaksi paneudumme siihen, millainen on Jussin varustelista ja mitä odotuksia hänellä on tulevalle pyöräilyseikkailulle! Jää siis kuulolle ja pysy mukana tässä mahtavassa matkassa.

#PassioGoesParis

→ Lue lisää Team Rynkeby -hyväntekeväisyysprojektista.