YHTEYDET

YHTEYDET

MITÄ? MISSÄ? MITEN? KOSKA?

Meidät tavoittaa toki käymällä, puhelimitse +358 20 735 2040 tai sähköpostitse eat@passiodining.fi

– sosiaalisesta mediasta mm. Facebookin, Instagramin ja muiden – kuten TripAdvisorin kautta. Tilaa uutiskirje.

Passio Keittiö ja Baari – Kalevankatu 13 – 00100 HELSINKI – +358 20 735 2040 – Hyväksymme verkkolaskutuksen – H2 Ravintolat Oy – Y-tunnus: 2579622-8

Kabinetti

KABINETTI

YKSITYISTILAISUUS? TUOTELANSEERAUS? LIIKENEUVOTTELU?

KABINETTIMME

Meillä on Passiossa kabinetti yksityistilaisuuksia ja liikeneuvotteluita varten. Kabinetissa on tilaa 20-24 hengelle, riippuen istuinjärjestelyistä.

20 hengen ryhmälle voidaan järjestää yksi, yhtenäinen pitkä pöytä – isommalle ryhmälle 3 erillistä pöytää vierekkäin. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme paikanpäälle tai virtuaalisesti täältä.

Kabinettimme on täysin varusteltu, sisältäen mm. videotykin, äänijärjestelmän ja WiFin. Mikäli tarvetta, kabinettiin on käytettävissä myös erillinen ulko-ovi. Valkokangas laskeutuu kabinetin päädyssä olevan ikkunan eteen, jolloin tilasta saadaan täysin yksityinen esimerkiksi esityksiä varten.

Pyydä tarjousta sähköpostitse tai puhelimella +358 20 735 040 – tai vaikkapa käymällä paikanpäällä!

Ryhmät

RYHMÄT

TIIMI-ILTA tai VIINIKERHO? NAUTITAAN YHDESSÄ!

SUUNNITTELETTEKO KOKOUSTA? KENTIES YHTEISTÄ TIIMI-ILTAA?

Huom! Ryhmävaraukset ovat toistaiseksi “jäädytettyinä” koronapandemian takia eli emme ota uusia ryhmä- tai yksityistilaisuuksien varauksia.

Ota meihin yhteyttä halutessasi järjestää ryhmälle tilaisuuden meillä. Saatat tarvita osan ravintolasta, kabinetin tai varauksen isommalle (yli 10 henkeä) tiimillesi. Meillä on tilaa 65 asiakaspaikkaa ja täysin varusteltuun kabinettiin mahtuu 20-24.

Lahjakortit

Lahjakortit

PASSION LAHJAKORTIT OVAT SAATAVILLA!

Mikä olisikaan parempi tapa yllättää ystävät ja rakkaat kuin lahjakortti Passioon!

Tästä lahjakorttikauppaamme!