MEISTÄ

TIETOJA

MITÄ? MISSÄ? MITEN? KOSKA?

SIJAINTI JA YHTEYSTIEDOT

Ravintolamme sijaitsee Kalevankadulla aivan Helsingin ytimessä.

Meidät tavoittaa toki käymällä, puhelimitse +358 20 735 2040 tai sähköpostitse eat@passiodining.fi

– sosiaalisesta mediasta mm. Facebookin, Instagramin ja muiden – kuten TripAdvisorin kautta. Tilaa uutiskirje.

Passio Keittiö ja Baari – Kalevankatu 13 – 00100 HELSINKI – +358 20 735 2040 – Hyväksymme verkkolaskutuksen – H2 Ravintolat Oy – Y-tunnus: 2579622-8

Kabinetti

KABINETTI

YKSITYISTILAISUUS? TUOTELANSEERAUS? LIIKENEUVOTTELU?

KABINETTIMME

Meillä on Passiossa kabinetti yksityistilaisuuksia ja liikeneuvotteluita varten. Kabinetissa on tilaa 20-24 hengelle, riippuen istuinjärjestelyistä.

20 hengen ryhmälle voidaan järjestää yksi, yhtenäinen pitkä pöytä – isommalle ryhmälle 3 erillistä pöytää vierekkäin. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme paikanpäälle tai virtuaalisesti täältä.

Kabinettimme on täysin varusteltu, sisältäen mm. videotykin, äänijärjestelmän ja WiFin. Mikäli tarvetta, kabinettiin on käytettävissä myös erillinen ulko-ovi. Valkokangas laskeutuu kabinetin päädyssä olevan ikkunan eteen, jolloin tilasta saadaan täysin yksityinen esimerkiksi esityksiä varten.

Pyydä tarjousta lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimella +358 20 735 040 – tai vaikkapa käymällä paikanpäällä!

Ryhmät

RYHMÄT

TIIMI-ILTA tai VIINIKERHO? NAUTITAAN YHDESSÄ!

SUUNNITTELETTEKO KOKOUSTA? KENTIES TIIMI-ILTAA?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse halutessasi järjestää ryhmälle tilaisuuden meillä. Saatat tarvita osan ravintolasta, kabinetin tai varauksen isommalle (yli 10 henkeä) tiimillesi. Meillä on tilaa 60 asiakaspaikkaa ja täysin varusteltuun kabinettiin mahtuu 20-24.

Lahjakortit

PASSION LAHJAKORTIT OVAT NYT SAATAVILLA VERKOSTA!

Mikä olisikaan parempi tapa yllättää ystävät ja rakkaat kuin lahjakortti Passioon! Verkkokaupastamme löydät monta eri vaihtoehtoa – halusit sitten yllättää menulla tai perinteisemmällä lahjakortilla.

Tästä lahjakorttikauppaamme!

Virtuaalinen Passio
Laita 3D virtuaalilasit päähän ja katso miltä meillä näyttää! No okei, ei tarvitse laittaa laseja. Voit katsoa Passiota sisältä oheisen 3D ShowCasen kautta ja liikkua meillä, kuin kävelisit tiloissamme.

Tilamme näyttää varmasti mielenkiintoiselta? Itseasiassa ravintolamme koostuu 3:stä tai jopa 4:stä erillisestä tilasta – vähän riippuu kuka laskee ja miten. Tilat koostuvat 1960 -luvulla (ja vanhempienkin) toimineiden kivijalkakauppojen myymälöistä jotka olemme yhdistäneet. Lattia on mielestämme todella upea – ja suurilta osin alkuperäinen.

Kiinnostaisiko tulla paikan päälle katsomaan ja nauttimaan meillä?

VARAA PÖYTÄ NOUTO TAI KOTIINKULJETUS