Meille töihin?

MEILLE TÖIHIN?

MEILLE TÖIHIN?

Ravintola Passio on reilun seitsemän vuoden aikana noussut yhdeksi vetovoimaisimmista ruokaravintoloista Helsingin keskustassa.

Täysipainoiseen kokonaisuuteen kuuluu tuoreuteen ja sesonkihenkisyyteen nojaava Michelin-noteerattu keittiö, oman maahantuonnin viinit, sekä tyylikäs ravintolamiljöö. Hyvähenkinen yhteisömme tarvitsee nyt lisävahvistuksia. Mikäli perusolemuksesi on suoraselkäinen, ripeä ja motivaatiosi hyvä, olet juuri etsimämme henkilö!

Kokki, kokoaikainen. Työ alkaa joulukuussa

Etsimme ammattitaitoiseen keittiöömme motivoitunutta kokkia täydentämään energistä tiimiämme.

Mikäli sinulla on hyvä perusosaaminen ja haluat edetä urallasi, on Passio oikea paikka sinulle.

Passio on avoinna joka päivä ja myös lounaalla, joten vapaa- ja lomatoiveita voimme hyvin toteuttaa.

 

Vuoropäällikkö LÄMMINkeittiö, kokoaikainen. Työ alkaa joulukuussa

Haemme kokenutta, itseään ammatillisesti kehittävää, rehtiä ja työtä rakastavaa keittiön vuoropäällikköä vastaamaan keittiön päivittäisistä toiminnoista.

Passion keittiökonseptiin on aina kuulunut tietotaidon aukoton jakaminen työyhteisön hyväksi. Tätä odotamme myös sinulta.

Passio on avoinna joka päivä ja syyskuusta lähtien myös lounaalla, joten vapaa- ja lomatoiveita voimme hyvin toteuttaa.

 

Kiinnostuitko? Toimita meille tiedot työkokemuksestasi ja erikoistaidoistasi CV:n liitteenä sähköpostitse.

YHTEYDET

Jussi Hukkanen

Ravintoloitsija

jussi (at) passiodining.fi

Puh +358 (0)40 769 45 22