YRITYKSILLE

YRITYKSILLE

liikeneuvottelu, yrityksen juhlat, afterwork, tyky-päivä tai lounas?

YRITYKSILLE

Mielessä liikeneuvottelu, yrityksen juhlat, afterwork, tyky-päivä tai lounas? Helsingin Kampissa sijaitsevasta Passiosta löytyy kaikki!

✻ Laadukkaista raaka-aineista rakennettu skandinaavinen ruoka yhdistettynä itse maahantuotuihin viineihin

✻  Kaunis miljöö kaikenlaisille tilaisuuksille

✻  Asiantunteva henkilökunta

✻  Yksityinen kabinetti, jossa videotykki, äänijärjestelmä, WiFi ja halutessasi erillinen ulko-ovi

✻  60 asiakaspaikkaa ravintolassa, 20-24 kabinetissa

Ota meihin yhteyttä eat@passiodining.fi tai +358 20 735 2040 halutessasi järjestää ryhmälle tilaisuuden meillä. Suunnitellaan yhdessä täydellinen tapahtumakokonaisuus!

Kabinetti

KABINETTI

YKSITYISTILAISUUS? TUOTELANSEERAUS? LIIKENEUVOTTELU?

KABINETTIMME

Meillä on Passiossa kabinetti yksityistilaisuuksia ja liikeneuvotteluita varten. Kabinetissa on tilaa 20-24 hengelle, riippuen istuinjärjestelyistä.

20 hengen ryhmälle voidaan järjestää yksi, yhtenäinen pitkä pöytä – isommalle ryhmälle 3 erillistä pöytää vierekkäin. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme paikanpäälle tai virtuaalisesti täältä.

Kabinettimme on täysin varusteltu, sisältäen mm. videotykin, äänijärjestelmän ja WiFin. Mikäli tarvetta, kabinettiin on käytettävissä myös erillinen ulko-ovi. Valkokangas laskeutuu kabinetin päädyssä olevan ikkunan eteen, jolloin tilasta saadaan täysin yksityinen esimerkiksi esityksiä varten.

Pyydä tarjousta lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimella +358 20 735 2040 – tai vaikkapa käymällä paikanpäällä!

Ryhmät

RYHMÄT

TIIMI-ILTA tai VIINIKERHO? NAUTITAAN YHDESSÄ!

SUUNNITTELETTEKO KOKOUSTA? KENTIES TIIMI-ILTAA?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse halutessasi järjestää ryhmälle tilaisuuden meillä. Saatat tarvita osan ravintolasta, kabinetin tai varauksen isommalle (yli 10 henkeä) tiimillesi. Meillä on tilaa 60 asiakaspaikkaa ja täysin varusteltuun kabinettiin mahtuu 20-24.