Home Page (FIN)

PASSIO ON intohimosta hyvään ruokaan ja persoonallisiin viineihin.

Taidolla ja reilulla otteella luodut makumaailmat tarjoavat elämyksen Skandinaavis-eurooppalaisessa hengessä.

Anna meidän yllättää sinut!

RUOKA

RUOKA

LOUNAS? ILLALLINEN? TOIMITETTUNA?

VARAA PÖYTÄ TILAA

LOUNASTA? ILLALLISTA? TOIMITETTUNA? MEILTÄ LÖYTYY!

Useat asiakkaamme ovat pitäneet liikelounasta meillä. Toisinaan meillä vierailee ryhmä neitejä ja rouvia tai herraseurue yhteisen illanvieton merkeissä. Toisinaan itse ruoka on riittävän hyvä syy nautiskeluun. Passio tarjoaa tällä hetkellä ‘poikkeusajan’ menua ja a la carte -annoksia. Suosittelemme tilausta, toimitus kätevästi Woltin kautta tai noutona.

Sosiaalinen etäisyys ei tarkoita etäisyyttä hyvään ruokaan – meiltä siis noutona tai toimitettuna.

Kaikki annokset saatavilla myös mukaan ja toimitettuna. Löydät meidät myös Wolt-applikaatiosta.

Kaikki Passion pastat tehdään omin käsin meillä.

VARAA PÖYTÄ TILAA
Mitä meistä kerrotaan?

Mitä meistä kerrotaan?

HYVÄ TARINA KELPAA AINA!

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Olemme koonneet oheen muutamia asiakaspalautteita eri sosiaalisen median lähteistä ja palveluista, kuten Facebookista, Instagramista ja TripAdvisorista.

Tekstit ovat alkuperäiskielellä eikä niitä ole muutettu.

Passiosta

Passiosta

..ON KIRJOITETTU MUUALLAKIN!

Lyhyt kertaus Passion historiasta

Passio eli Passio Keittiö ja Baari on perustettu 2014 kahden alan konkarin, Jesse Vottosen ja Jussi Hukkasen toimesta. Toiminta-ajatus ei ole muuttunut vuosien aikana juurikaan. Tehdään laadukasta, konstailematonta ja hyvää ruokaa – tuotetaan omat viinit, tarjotaan asiakkaillemme osaamistamme. Teimme muutamia tiloihin kohdistuvia remontteja ja laajensimme kabinetilla vuonna 2017.

Iltasanomat tiivistää Passion tarinan hyvin – katso tästä.

Verrattain lyhyen olemassaolomme aikana, Passio on jättänyt merkkinsä Suomalaiseen ravintolakulttuuriin. Passion tarjonta ei ole koskaan keskittynyt pelkkään Suomalaiseen ruokaan. Meidät on “rankattu” ns. fine-dining ravintolaksi, meille kuitenkin titteleitä tärkeämpää on laatu, palvelu ja maku.

Arvostamme asiakkaidemme palautetta ja onkin huikeaa tarkastella mitä maailmalla meistä kirjoitetaan. Jessen sanoin “Maku edellä”.

Alta löytyy muutamia “highlight” -kohtia historiastamme. Osa artikkeleista löytyy vain alkuperäiskielellä.

Tekijät

Tekijät

PASSION TAKANA

 

Jussi ja Jesse
TEKIJÄT
Jussi Hukkanen

Ravintoloitsija, olutmestari

Jussilla on lähes kolmenkymmenen vuoden tausta panimo- ja ravintola-alalta. Tekijämiehet työskentelivät yhdessä Savonlinnassa Panimoravintola Huvilassa.

jussi (at) passidining.fi

Jesse Vottonen

Keittiömestari, “keittäjä”

Jessellä on lähes parinkymmenen vuoden kokemus keittäjänä ja taustaa mm. edellä mainitusta Savonlinnan Panimoravintola Huvilasta jonka lisäksi mies on vaikuttanut tehtävissä mm. Kämpissä, Vanhassa Palacessa ja Sassossa.

jesse (at) passiodining.fi

“Maku edellä”.

Virtuaalinen Passio

Virtuaalinen Passio

Laita 3D virtuaalilasit päähän ja katso miltä meillä näyttää! No, ei tarvitse laittaa laseja. Voit katsoa Passiota sisältä oheisen 3D ShowCasen kautta ja liikkua meillä, kuin kävelisit tiloissamme.

Tilamme näyttää varmasti mielenkiintoiselta? Itseasiassa ravintolamme koostuu 3:stä tai jopa 4:stä erillisestä tilasta – vähän riippuu kuka laskee ja miten. Tilat koostuvat 1960 -luvulla (ja vanhempienkin) toimineiden kivijalkakauppojen myymälöistä jotka olemme yhdistäneet. Lattia on mielestämme todella upea – ja suurilta osin alkuperäinen.

Kiinnostaisiko tulla paikan päälle katsomaan ja nauttimaan meillä?

VARAA PÖYTÄ TILAA