Passiosta

Passiosta

..ON KIRJOITETTU MUUALLAKIN!

Lyhyt kertaus Passion historiasta

Passio eli Passio Keittiö ja Baari on perustettu 2014 kahden alan konkarin, Jesse Vottosen ja Jussi Hukkasen toimesta. Toiminta-ajatus ei ole muuttunut vuosien aikana juurikaan. Tehdään laadukasta, konstailematonta ja hyvää ruokaa – tuotetaan omat viinit, tarjotaan asiakkaillemme osaamistamme. Teimme muutamia tiloihin kohdistuvia remontteja ja laajensimme kabinetilla vuonna 2017.

Iltasanomat tiivistää Passion tarinan hyvin – katso tästä.

Verrattain lyhyen olemassaolomme aikana, Passio on jättänyt merkkinsä Suomalaiseen ravintolakulttuuriin. Passion tarjonta ei ole koskaan keskittynyt pelkkään Suomalaiseen ruokaan. Meidät on “rankattu” ns. fine-dining ravintolaksi, meille kuitenkin titteleitä tärkeämpää on laatu, palvelu ja maku.

Arvostamme asiakkaidemme palautetta ja onkin huikeaa tarkastella mitä maailmalla meistä kirjoitetaan. Jessen sanoin “Maku edellä”.

Alta löytyy muutamia “highlight” -kohtia historiastamme. Osa artikkeleista löytyy vain alkuperäiskielellä.